Hyra Gabina

Under några år hyrs inte Gabina ut. En långsam renovering av däck och interiörer pågår. Men hör gärna av er ändå. Vem vet vilka möjligheter som skapas. Målet för sommaren 2022 är seglingar till Holmön och kanske Vasa skärgård eller söderut till Höga kusten.

Hemmahamn 2022: Sedan några år är Patholmsviken i Holmsund hemmahamn för Gabina.

Sjösättning: I mitten av maj 2022..

Utrustning: Gabina är enkelt utrustad med två segel, 4hk motor, bränsledunk, två länspumpar, brandsläckare, nödbloss, solcell, kompass, sjökort och navigationsinstrument, två batterier, batteriladdare, landkabel. GPS och annat digitalt får du fixa själv om du anser det behövs. Det finns en bra kyllåda ombord. 2-3 petflaskor med fruset vatten brukar hålla maten och drycken väl kyld.

Sjövana: För att hyra Gabina vill jag att du har kustskepparexamen eller motsvarande kompetens. Träbåtsvana eller känsla för trä är meriterande. Du kommer att segla en kulturskatt.

L1020489

Hyreskostnad: Jag hyr ut Gabina till självkostnadspris efter överenskommelse (investeringar). Jag har inga kommersiella intressen med att hyra ut folkbåten. 2500:-/vecka eller motsvarande värde i utrustning, se investeringar.

Hyrestid: Efter överenskommelse. Men jag tänker mig veckovis.

Investeringar: De närmaste åren bör jag installera av logg, inköp av VHF, ev inköp av transponder och inköp av radarreflektor. Även supstugan behöver sys.

Min egen segling: Återkommer med exakta veckor och dagar.

Välkommen att kontakta mig.

Hälsningar Tomas Staafjord, 070-6051313 eller staafjord@me.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Nordisk folkbåt 693

%d bloggare gillar detta: